Ανδρέας Βούλγαρης: Πρώτη φορά μιλάει για τη γέννηση του γιου του

«Το κρατήσαμε κρυφό γιατί δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή»

Για την ομοιότητα που έχει με τον γιο του μίλησε ο ο Ανδρέας Βούλγαρης: «Λένε ότι είναι ίδιο. Είναι λίγο φωτοτυπία, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά αυτό είναι τώρα».

Το συγκρότημα Alcatrash πήγε καλεσμένο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και με την είσοδο του στο πλατό, η παρουσιάστρια αρχικά ρώτησε τον Ανδρέα Βούλγαρη για τον νεογέννητο γιο του, καρπό του έρωτά του με την Κατρίνα Τσάνταλη.

Ανδρέας Βούλγαρης: «Δε θα γίνει γάμος με την Κατρίνα Τσάνταλη»

Σε ερώτηση γιατί προτίμησαν με την Κατρίνα Τσάνταλη να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, αλλά και τις πρώτες μέρες με τον γιο του, ο Ανδρέας Βούλγαρης αποκάλυψε: «Γιατί το κρατήσαμε κρυφό… Δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή… Πιστεύω αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται. Είμαστε σε μία φάση που μαθαίνεται επί τόπου…

Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top