Χάνος για διαζύγιο: «Η κόρη μου με κατηγόρησε ότι έφυγα από το σπίτι»

Τι του στοίχισε περισσότερο μετά το διαζύγιο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη του Ταξιάρχη Χάνου στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί την Κυριακή 14/4- βίντεο Happy Day

Ο ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και το πώς το εισέπραξε η κόρη τους, Μαρία Χάνου, μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Μαρία Χάνου: «Ήμουν 8 ετών. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία»

«Δεν είναι πάντα θετικό το παράδειγμα των γονιών. Υπάρχουν και αρνητικά. Το ότι χωρίσαμε με τη μητέρα της δεν είναι θετικό. Το παιδί θα σου πει, ναι, αλλά εσύ έφυγες κάποια στιγμή, που μου το είπε κιόλας. Καλά έκανε και μου το είπε, αφού είχε δίκιο. Παρόλο που έχουμε υπέροχη σχέση, ήμουν δίπλα της και η μάνα της κι εγώ», παραδέχτηκε ο Ταξιάρχης Χάνος.

Μαρία Χάνου, Ελισάβετ Κωνστανίδου, Ταξιάρχης Χάνος/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Μαρία Χάνου, Ελισάβετ Κωνστανίδου, Ταξιάρχης Χάνος/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

«Παρόλα αυτά το παιδί έχει μια ασφάλεια, δύο κολώνες, τον πατέρα και τη μητέρα. Δεν πιστεύω ότι κανένα παιδί θέλει να χωρίσουν οι γονείς του. Δεν το φέρνω ούτε βαρέως ούτε ελαφρέως, αλλά κανονικά. Είναι βαρύ το τίμημα; Είναι. Τι κάνεις από εκεί πέρα; Μπορεί να σου το πει, αλλά εσύ είσαι δίπλα», πρόσθεσε.

Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Χάνου σε επίσημη προβολή ταινίας, το 202/ NDP

Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Χάνου σε επίσημη προβολή ταινίας, το 202/ NDP

Οι δυό τους ήταν παντρεμένοι από το 1993 έως το 2011. 

«Εγώ τι στερήθηκα που έφυγα; Στερήθηκα την καθημερινότητα. Υπάρχει χειρότερο πράγμα από την καθημερινότητα; Πώς ξυπνάει; Ερχόταν σε εμένα, τη μοιραζόμασταν με την Ελισάβετ, αλλά δεν έχει σημασία. Έχασα κάποιες στιγμές. Αυτό στοίχισε περισσότερο σε εμένα. Μου στοίχισε, γιατί εγώ ήθελα να ήμουν μαζί της, δεν ήθελα να μην είμαι. Η καθημερινότητα είναι πιο δύσκολη. Ξυπνάς και θέλεις να μπεις σε μία αγκαλιά» εξομολογήθηκε ο Ταξιάρχης Χάνος. 

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι η πρώην σύζυγός του τον ζήλευε αφόρητα ενώ είχε παραδεχτεί ότι δεν είχαν διαχειριστεί πολιτισμένα τον χωρισμό τους. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από τη μεριά της έχει δηλώσει ότι υπήρχαν προβλήματα, που δεν μπορούσαν να λυθούν, και τον πρώτο καιρό μετά το διαζύγιο υπερίσχυε ο εγωισμός τους. Ωστόσο, αργότερα τα βρήκαν για το καλό της κόρης τους και σήμερα έχουν μία εξαιρετική σχέση. 

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top