Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά το έμφραγμα

Ποζάρει αγκαλιά με το σκυλάκι της Δανάης Μπάρκα

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Την πρώτη του ανάρτηση μετά το έμφραγμα που υπέστη έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στο πλευρό του

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Οι πρώτες δηλώσεις: «Βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

Ο ηθοποιός πόζαρε αγκαλιά με το σκυλί της Δανάης Μπάρκα, γράφοντας στη δημοσίευση: «Τα δύσκολα πέρασαν. Οι ευχές, η αγάπη σας κι οι αγκαλιές σας με περιβάλλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι όλα μου τα ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου! Τη φωτογραφία την έβγαλε η Δανάη μου».

Η δημοσίευση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Σταυροπούλου για Χατζηπαναγιώτη: «Το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν»

Αφού περιέγραψε, πώς συνέβη το περιστατικό, έστειλε ένα μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό, να μην αψηφά ποτέ τέτοιου είδους πόνους, όπως αυτοί που είχε ο ίδιος. Τη στιγμή που αισθάνθηκε αδιαθεσία ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ήταν εκείνη που κάλεσε το ασθενοφόρο. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνησή της, μιας κι είναι γνωστή η σχέση που έχει με τον ηθοποιό, τον οποίο έχει αποκαλέσει πατέρα της. 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει τη Δανάη Μπάρκα σαν κόρη του!

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει τη Δανάη Μπάρκα σαν κόρη του! /Φωτογραφία Instagram

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε αναφέρει τότε πως είναι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε από τους φίλους του κι αισθάνεται πολύ καλύτερα, ενώ είπε πως οφείλει την ανάρρωσή του στον "άγγελό" του, τον Ταξιάρχη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top