Σταυροπούλου για Χατζηπαναγιώτη: «Το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν»

Η πρώτη ανάρτηση μετά το έμφραγμα που υπέστη ο ηθοποιός

Όσα είπε σήμερα η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Λίγες μέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, η στενή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, έκανε την πρώτη της ανάρτηση κι ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε.

Χατζηπαναγιώτης: Παραμένει στο νοσοκομείο - Αντικαταστάθηκε στην παράσταση

Ο ηθοποιός, μετά το έμφραγμα που  υπέστη, είναι καλύτερα. Στο τέλος, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε και μια υπενθύμιση, ότι «το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και τη δική σας και των γύρω σας!».

 Χρήστος Χατζηπαναγιώτης- Βίκυ Σταυροπούλου/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

 Χρήστος Χατζηπαναγιώτης- Βίκυ Σταυροπούλου/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Βίκυ Σταυροπούλου: Ολόκληρη η ανάρτησή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!
Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!

Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δε δυσκολέυετε το έργο τους!!! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!»

Οι θεατρικές παραστάσεις για το «Μπαμπάδες με ρούμι» αναβλήθηκαν, αλλά τον ρόλο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη θα αναλάβει ο Μιχάλης Ρέππας. Από την Τετάρτη 27 Μαρτίου ξεκινούν πάλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top