Ιωάννα Τούνη: Όλες οι λεπτομέρειες για την επέμβαση στο στήθος της

«Zήτησα να φαίνεται ένα φυσικό juicy αποτέλεσμα»

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε η ίδια, σήμερα Τετάρτη 10/4, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αρχικά ανησύχησε τους θαυμαστές της ότι κάτι κακό της συνέβη, όταν έδειξε μία φωτογραφία της από το κρεβάτι της κλινικής.

Μετά από αρκετά μηνύματα που δέχτηκε για την απουσία της από τα social media, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως έκανε την επέμβαση στο στήθος της, που εδώ και καιρό λέει πως θα κάνει.

Ιωάννα Τούνη: Όλες οι λεπτομέρειες για την επέμβαση στο στήθος της

Μέσα από μερικά βίντεο στα insta story της, ανέφερε: «Για να καταλάβεις τώρα γιατί σου μιλάω, το στήθος μου πριν από την εγκυμοσύνη και το θηλασμό ήταν ένα τριάρι και τώρα μετά από εγκυμοσύνη και θηλασμό μου, όπως το χαρακτήρισε ο γιατρός, ήταν ένα δυάρι άδειο, sad!».

«Tώρα νομίζω πως επανήλθαμε. Ο γιατρός επέλεξε να μου βάλει ενθέματα δάκρυ. Κάτω από τον μυ τα έβαλα και γενικά ζήτησα ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, juicy στήθος και πιστεύω ότι το πήρα. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλάβω τι γίνεται, είναι φυσικά πρησμένο, αλλά παρόλα αυτά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι υπερβολικό»  πρόσθεσε.

«Εγώ νιώθω ήδη πολύ happy. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι τόσο φυσικά και όπως τα έχω στο μυαλό μου. Μακάρι, και τα λέμε στην φωτογράφιση για μαγιό σε κανένα μήνα. Πονάω λιγάκι είναι αλήθεια, αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα κακομοιριάζω όλη μέρα, οπότε όλα καλά. Θα με βοηθάνε και άνθρωποι μου όσο μπορούν με το μωρό γιατί απαγορεύεται να το σηκώνω. Αυτό είναι το θέμα να μη σκιστούν τα ράμματα», κατέληξε στο τέλος των βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top