Αμάντα Μανωλάκου για την ασθένειά της: «Ρωτούσα τη μητέρα μου αν θα πεθάνω»

Όσα αποκάλυψε η παίκτρια του My Style Rocks στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αμάντας Μανωλάκου

Η Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Τhe 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μέσα σε όλα μίλησε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, με την οποία διαγνώστηκε πριν από πέντε χρόνια.

Η Αμάντα Μανωλάκου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks πριν μια πενταετία και φέτος συμμετείχε για δεύτερη φορά σε αυτό, αποκάλυψε ότι έμαθε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, λίγο πριν της γίνει η πρόταση να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

«Την πρώτη φορά που πήγα στο My Style Rocks ήταν μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή μου, όταν έμαθα για το αυτοάνοσό μου. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας… Είναι δύσκολο. Τα συμπτώματα ήταν ότι εκεί που καθόμουν ένιωθα το ταβάνι να κουνιέται, το ίδιο κι όταν ξάπλωνα, μετά έβλεπα το πάτωματα να κουνιέται όταν περπατούσα… Πήγα στο νοσοκομείο και το ανακάλυψα. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια δε θα υπάρχει η σκλήρυνση κατά πλάκας….», είπε αρχικά.

Η Αμάντα Μανωλάκου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Αμάντα Μανωλάκου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Όταν το έμαθα με σόκαρε. Ο τρόπος που μου το ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο με σόκαρε, δε με προετοίμασαν ψυχολογικά. Είναι άλλοι άνθρωποι που το θέλουν αυτό, εγώ ήθελα να μου το φέρουν λίγο πιο μαλακά…Τις επόμενες μέρες, οι επόμενοι μήνες, ίσως και τα επόμενα δυο χρόνια, άκουγα ευλαβικά τους γιατρούς μου, δεν γκούγκλαρα και ρώταγα τη μητέρα μου και τους γιατρούς μου, αν θα πεθάνω… Το έμαθα στα 30, ήμουν μικρή σε ηλικία, μεγάλη για σκλήρυνση», εξομολογήθηκε η Αμάντα Μανωλάκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top