MasterChef: «Όχι, μην πάρεις!» - Ο Κουτσόπουλος δίνει «φάουλ» σε παίκτη

Ντέρμπι στο επεισόδιο της Τρίτης 9/4/24 - Δείτε το τρέιλερ

Στο χθεσινό επεισόδιο η γκρι μπριγάδα νίκησε στη Δοκιμασία του Mystery Box με τελικό σκορ 4-2.

Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, ο Γιάννης Κούρτογλου αναγκάστηκε να δώσει το pin του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας στη Χριστίνα Χριστοφή. Κι αυτό γιατί τέσσερα μέλη της ομάδας του δε συμφωνούσαν με τη μαγειρική, και όχι μόνο, στρατηγική του Γιάννη. Όμως, η Χριστίνα δεν κατάφερε να οδηγήσει την μπριγάδα της στη νίκη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ το κέρδισε ο Χρήστος Μοίρας από την γκρι μπριγάδα, αφού ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο. Ένα πιάτο, για το οποίο άκουσε διθυραμβικά σχόλια από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η μπορντό μπριγάδα οδηγήθηκε σε Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με 6 ψήφους, ο Αλέξανδρος Λούπο.

Οι μερακλίδικες δοκιμασίες συνεχίζονται και απόψε, Τρίτη 9 Απριλίου, για τους 13 διαγωνιζομένους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024. Πηγή έμπνευσης, για τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα είναι τέσσερα κλασικά cocktails. Μια δοκιμασία, η οποία έχει επαναληφθεί στην κουζίνα του MasterChef και είναι ιδιαίτερα απαιτητική και μαγειρικά «επίπονη», σε όλα τα επίπεδα.

Οι παίκτες τρέχουν στο pantry για να μαζέψουν τα υλικά που χρειάζονται. Ο Γιάννης Κούρτογλου θέλει να γυρίσει πίσω με σκοπό να πάρει κάτι που ξέχασε... «Όχι, όχι, μην πάρεις», λέει κοφτά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και του κόβει τη φόρα. Ο χρόνος είχε λήξει και οι κανόνες ισχύουν για όλους. 

Ο Κώστας Φρέτζιος, ως αρχηγός της γκρι μπριγάδας, κρατάει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Γιατί εκτός από τα ζευγάρια των μονομαχιών, θα αποφασίσει και από ποιο cocktail θα πρέπει να εμπνευστούν το πιάτο τους. Ένα είναι σίγουρο, στην κουζίνα του MasterChef οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανένα αποτέλεσμα.

Ποια μπριγάδα θα κερδίσει απόψε και θα αποφύγει τη σκληρή Διαδικασία ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top