Σταμάτης Σπανουδάκης: Στο χειρουργείο μετά από ατύχημα στο σπίτι του

Η ανάρτηση του συνθέτη για την κατάσταση της υγείας του

Δείτε απόσπασμα από παλιότερη συνέντευξη του Σταμάτη Σπανουδάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο Σταμάτης Σπανουδάκης μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι του. Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης έσπασε το ισχίο του κι υποβλήθηκε σε επείγουσα εγχείρηση

Σταμάτης Σπανουδάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Ντόρη

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και, μάλιστα, ενημέρωσε με ανάρτησή του ότι θα δώσει κανονικά την προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου συναυλία του.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στη σκηνή με τη σύζυγό του, Ντόρη

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στη σκηνή με τη σύζυγό του, Ντόρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Σταμάτης Σπανουδάκης: «Επίσκεψη Θεού! Σας γράφω δύο λογάκια, με χαρά, για την τελευταία μου περιπέτεια. Παρασκευή μεσημέρι, γλιστράω στο σπίτι και πέφτω πίσω με φοβερό γδούπο. Πόνος απίστευτος! Μένω ακίνητος φωνάζοντας τρομαγμένος την Ντόρη μου. Δόξα τω Θεω, ήρθε αμέσως και καταλάβε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί! Έκατσε δίπλα μου και πήραμε τηλέφωνο τον αγαπημένο μας Γιώργο να τρέξει προς βοήθεια. 

Προσπάθησε με χίλιους τρόπους να με οδηγήσει στο κρεβάτι, σφάδαζα όμως σε κάθε κίνηση. Αποφάσισα να μείνω στο σημείο της πτώσης μου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή ώρα αφόρητων πόνων, φτάσαμε στο νοσοκομείο. Η διάγνωση: σπασμένο ισχίο.  

Σταμάτης Σπανουδάκης: Η μάχη που είχε δώσει με τα ναρκωτικά

Απόφαση γιατρών: επείγουσα εγχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί. Στο δωμάτιο προσευχή, χαρά κι ευχαριστίες για την επίσκεψη αλλά και να ψάχνω το γιατί...

Έγινε η εγχείρηση και, πριν καλά καλά συνέλθω, αποφασίζω, σίγουρος πια, πως ό,τι και να γίνει αποκλείεται να ακυρώσω τη συναυλία μας. Είμαι βέβαιος, μάλιστα, ότι θα είναι και για σας και για μένα μια από τις καλύτερές μου. Επίσης, υποψιάζομαι ότι ακόμα κι αν πρέπει να είμαι καθιστός ή και σε καροτσάκι, θα είμαι πλήρης κι ευτυχής.  

Εδώ και χρόνια, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι στενός φίλος της Ρούλας Κορομηλά

Εδώ και χρόνια, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι στενός φίλος της Ρούλας Κορομηλά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

“Η γαρ δύναμίς μου εν ασθενεία τελειούται". Μην τρομάξετε ή στεναχωρηθείτε. Θα δείτε ότι η μουσική κι οι στίχοι μου θα ξεσηκώσουν κι εμένα κι εσάς! 

Σας περιμένω, λοιπόν, με πολλή χαρά κι ευγνωμοσύνη να τιμήσουμε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο αλλά και τους ήρωες της Πολεμικής μας Αεροπορίας!».

Η ανάρτηση του Σταμάτη Σπανουδάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top