Σταμάτης Σπανουδάκης: Η μάχη που είχε δώσει με τα ναρκωτικά

Η συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω

Ο σπουδαίος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα, ακόμα και για άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

Για πρώτη φορά μίλησε στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου για το πως είχε καταφέρει να σωθεί από τα ναρκωτικά αλλά και τι ρόλο έπαιξε ο Χριστιανισμός στην ζωή του. 

«Είναι η μαυρίλα που σου έρχεται με τα ναρκωτικά. Ένας άνθρωπος μου είπε για τον Χριστιανισμό κι έλεγα τι μου λέει ο τρελός… Τότε τα ναρκωτικά ήταν της μόδας… Θυμήθηκα τότε τα λόγια του νεαρού για τον Χριστό κι είπα αν υπάρχεις δείξε μου και θα το ακολουθήσω σε όλη μου την ζωή αλλιώς άσε με ήσυχο. Μου το έδειξε και δεν εξηγείται το πως. Οπότε παράτησα τις σπουδές, κλείστηκα για δύο μήνες στο σπίτι μου στη Γερμανία με τη σύζυγό μου τη Ντόρη, η οποία πίστεψε λίγο πριν από εμένα. Ήταν μια άλλη Ντόρη κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο για εμένα.»

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης για τους ομοφυλόφιλους

«Οι καλύτεροι φίλοι μου κι αισθανόμουν άνετα με ομοφυλόφιλους. Στο Παρίσι ζούσα με φίλο μου ομοφυλόφιλο, εγώ δεν ήμουν. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων ή εναντίον του Μάνου Χατζηδάκη ή του Βασίλη Φωτόπουλου που ξέρω ότι ήταν. Είναι 100% άντρες στην συμπεριφορά τους και πολλές φορές περισσότερο από εμάς αλλά το να βγαίνω στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο κι ένα σορτς ως άντρας ότι γ…ε και δέρνουμε, δεν είναι αυτό άντρας. Το κάνουν γιατί θέλουν να ενοχλήσουν.

Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κοροϊδεύαν και στις ελληνικές ταινίες και λοιπά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς.»

Η σύζυγός του, Ντόρη

«Δεν υπάρχω χωρίς τη Ντόρη τη σύζυγό μου. Όταν δουλεύω είναι η μεγάλη της ευτυχία. Κλείνει τα φώτα, τα τηλέφωνα για να έχω ησυχία».

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης με τη σύζυγό του, Ντόρη

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης με τη σύζυγό του, Ντόρη σε νυχτερινό κέντρο

Με τη σύζυγό του, Ντόρη σε παλαιότερή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο / Φωτογραφίες: NDP


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top