Λένα Παπαδοπούλου για σύντροφό της: Το μυστικό είναι ότι δεν παντρευτήκαμε

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την οικογενειακή ζωή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λένας Παπαδοπούλου

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισε με τεράστιες επιτυχίες στο ελαφρολαϊκό τραγούδι. Παρότι για ένα μεγάλο διάσημα απείχε, επέστρεψε στη μουσική πιο δυναμικά από ποτέ. 

Η Λένα Παπαδοπούλου μιλάει για τον γιο της και τη δική της... εφηβεία!

Ο λόγος για τη Λένα Παπαδοπούλου την οποία υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για τη γνωριμία με τον σύντροφο της ζωής της, Αλέξη Τσαούση, και πώς μετά από 24 χρόνια σχέσης κι ένα παιδί καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι.

Η Λένα Παπαδοπούλου «μετράει» πολλά χρόνια στις νυχτερινές πίστες!

Η Λένα Παπαδοπούλου «μετράει» πολλά χρόνια στις νυχτερινές πίστες!

«Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί. Ο γιος μας είναι 14 ετών. Ένα μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης μας είναι ότι δεν παντρευτήκαμε. Η συμβίωση, τα προβλήματα κι η καθημερινότητα είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του γάμου. Μπορεί να παντρευτούμε τώρα έτσι για ανανέωση. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι όταν ένας έχει αντίθετη γνώμη από τον άλλον, θα επιμείνει για λίγο αλλά μετά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και είμαστε καλά.  

Λένα Παπαδοπούλου: Ποζάρει με «καυτό» μαύρο μπικίνι και εντυπωσιάζει!

Η Λένα Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Τσαούση και το γιο τους

Η Λένα Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Τσαούση και το γιο τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το 2000 γνωριστήκαμε, όταν συνεργαζόμουν με τον Νότη (σ.σ. Σφακιανάκη). Με τον Αλέξη γνωριστήκαμε Σάββατο και Τετάρτη συγκατοικήσαμε. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε πάντα, πολύ καρμικό. Είχαμε εκατομμύρια πράγματα να πούμε», αποκάλυψε η τραγουδίστρια. 

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Η μαμά μου μού πέταξε πιρούνι στο μάτι»

Η Λένα Παπαδοπούλου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Λένα Παπαδοπούλου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Για μένα ο Αλέξης είναι ασφάλεια. Το επάγγελμά μου είναι ανάγκη να εκφραστώ και μαζί με τον Αλέξη νιώθω ότι είναι η ασφάλειά μου. Εκείνος θα με στηρίξει σε όποια επιλογή έχω. Πάντα με στηρίζει. Είναι το στήριγμά μου, είναι πάντα δίπλα μου, ακόμη κι αν στραβοπατήσω θα είναι εκεί για να πιαστώ. Το ίδιο κι εγώ για εκείνον φυσικά», συμπλήρωσε η Λένα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top