Παπούλια: «Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους»

Tι είπε η ηθοποιός για τους δύο γάμους της που είχαν μικρή διάρκεια

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εβελίνας Παπούλια στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη- βίντεο Happy Day

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για το μεγάλωμα της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντουτους δύο γάμους της, που είχαν μικρή διάρκεια, αλλά και την κατάθλιψη στη σειρά «Δύο ξένοι».

«Έχασα κομμάτια της Αφροδίτης, αλλά μπορεί να έχανα πολύ περισσότερα, αν δεν έκανα τίποτα. Δε θα ήμουν καλά με τον εαυτό μου. Νομίζω δε θα ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, αν ήμουν μέσα σπίτι και είχα μόνο το παιδί. Οπότε νομίζω αυτό έφερε ισορροπία και στον ψυχισμό της Αφροδίτης», περιέγραψε η ηθοποιός στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Εβελίνα Παπούλια- Αφροδίτη Λιάντου/ ΝDP

Εβελίνα Παπούλια- Αφροδίτη Λιάντου/ ΝDP

Για τους δύο γάμους της και τα δύο διαζύγια είπε: «Xώρισα αμέσως σχεδόν. Ο δεύτερος κράτησε έναν μήνα. Τι είναι ο γάμος που δεν μπορείς να χωρίσεις; Νομίζω ότι ήταν για να χωρίσω και απλά ήταν πιο δύσκολο να το πω, χωρίς να έχει γίνει γάμος, γιατί μου είχε γίνει ήδη η πρόταση. Δεν ήμουν έτοιμη, προφανώς μου είχε περάσει. Ένα πάρτι είναι ο γάμος... ».

«Πολύ δύσκολα θα ξαναπαντρευόμουν, ίσως να είμαι πιο ώριμη την τρίτη φορά», σημείωσε γελώντας και παραδέχτηκε πως έχει έναν άνθρωπο στη ζωή της πολύ σημαντικό και που ταιριάζει μαζί του.

Παπούλια: Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 8 χρόνια,γνωριζόμαστε από παιδιά

Ο πρώτος γάμος της Εβελίνας Παπούλια ήταν με τον ηθοποιό Γιώργο Λιάντο με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους και ο δεύτερος με τον σκηνοθέτη, Παναγιώτη Κράββα.

Παπούλια: «Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους»

«Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους. Ζούσα ένα δράμα. Ήμασταν πολύ αθώοι τότε, ο,τιδήποτε γραφόταν αρνητικό, ήταν πολύ βαρύ. Δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Έλεγα, αφού δε με ξέρουν γιατί μου φέρονται έτσι; Τώρα δεν ασχολούμαι καν με το τι γράφουν. Ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν εμένα», παραδέχτηκε.

«Αρνήθηκα δουλειές μετά από τη σειρά που έμοιαζαν με τους Δυο Ξένους. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα με πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά δε φανταζόμασταν αυτή την επιτυχία. Είχα κλείσει άλλη σειρά αλλά την ακύρωσα για να κάνω τους Δυο Ξένους» αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top