Παπούλια: Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 8 χρόνια,γνωριζόμαστε από παιδιά

Η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη και η σχέση με την κόρη της

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς «Δυο ξένοι», το κεφάλαιο των σχέσεων στη ζωή της, τον νυν σύντροφό της, αλλά και την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου που έχει ανοίξει τον δικό της καλλιτεχνικό δρόμο.

«Δε μπορούσα να τη διαχειριστώ την επιτυχία των “Δυο ξένων”. Δεν ήμασταν και υποψιασμένοι. Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία αλλά το μέγεθος δε μπορούσα να το φανταστώ. Πριν είχα κάνει πολύ λίγα πράγματα, δε μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό θα είχε αυτή την επιτυχία. Είχα ακούσει τότε τα πάντα. Ακόμα και ότι μιμούμαι την Ελένη Μενεγάκη που δεν είχε καμία σχέση απλώς ήταν πατημένο εκεί το σενάριο, στην ξανθιά παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής.

Εβελίνα Παπούλια: «Για πολλά χρόνια μου έλεγαν “κάνεις την Ελένη Μενεγάκη"»

Είχε και έρωτα ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Ελένη Μενεγάκη οπότε πάτησε πάνω της ως περσόνα. Σε γυρίσματα δεν περάσαμε ωραία. Ήταν δύσκολα. Κάναμε πολλές μέρες γύρισμα το κάθε επεισόδιο και πολλές ώρες. Αν τύχει να το πετύχω σε επανάληψη θα το δω γιατί δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο» είπε για τους “Δυο ξένους” η Εβελίνα Παπούλια σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“.

«Στην Ελλάδα γύρισα γιατί έληξε η βίζα εργασίας μου. Έκανα τότε μια κουβέντα με τον πατέρα μου που μου είπε να δω αν μπορώ να κάνω κάτι εδώ κι αν δεν τα καταφέρω να επιστρέψω στην Αμερική…. Έχω μια φιλοσοφία πως αν είναι να σου συμβεί κάτι, θα έρθει μόνο του να σε βρει όπου κι αν είσαι» ανέφερε σε άλλο σημείο με αφορμή τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Αναφορικά με τις σχέσεις και το κεφάλαιο γάμος η Εβελίνα Παπούλια είπε, «Δε θεωρώ ότι έχω κάνει ιδιαίτερα λανθασμένες επιλογές στη ζωή μου…. Στο κεφάλαιο των σχέσεων είμαι σαν διπολική. Ένα κομμάτι μου θέλει να είναι πολύ αφοσιωμένο και κάπου να ανήκει και ένα άλλο πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία. Είμαι και ένας άνθρωπος παρορμητικός…. Ισχύει αυτό που έχω πει ότι στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ, απλά σε ένα μήνα πήρα τα πράγματά μου και έφυγα… Είπε μια ατάκα εκείνο το βράδυ που μου τη σβούρηξε και λέω “εντάξει, δε ξέρει τίποτα για μένα”».

«Δεν έχω χαρεί με τίποτα από ότι έγινε στο χώρο του θεάτρου με το #metoo… Είμαι από τους ανθρώπους που πάω, κάνω τη δουλειά μου και έχω τη ζωή μου έξω από αυτό. Άρα, είμαι από τους ανθρώπους που πολλά πράγματα δεν τα ήξερα και σοκαρίστηκα. Δε μου αρέσει αυτό που έγινε… Όλα αυτά είναι δύσκολα. Δε ξέρω κατά πόσο όταν κάποιος γνωρίζει, πρέπει να γυρνάει τη πλάτη ενώ μπορεί να βοηθήσει/

Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για πάρα πολύ κόσμο και γι’ αυτό δε μπορώ να το κρίνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, μιλάει μόνο η ουσία που είναι τα θύματα» είπε σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια για το κίνημα #metoo και συνέχισε μιλώντας για τον νυν σύντροφό της, «Με τον σύντροφό μου, συνειδητοποίησα προχθές ότι είμαστε μαζί 8 χρόνια. Γνωριζόμασταν από μωρά. Ξαφνικά έγινε ένα κλικ. Δεν κάναμε παρέα. Ήμασταν φίλοι λόγω του ότι η αδερφή του ήταν κολλητή μου».

Η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της, Σταύρο

Η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της, Σταύρο/ φωτογραφία NDP

«Η κόρη μου θέλει να κάνει τη δική της διαδρομή. Δε θέλω να τη συμβουλέψω ξανά και για τίποτα. Πρέπει να έχει τη διαδρομή της. Δεν έχει κανένα νόημα αν εγώ βλέπω κάτι με έναν τρόπο και για μένα αυτό είναι το σωστό. Για εκείνη το σωστό μπορεί να είναι κάτι άλλο. Αν μου πει ότι θέλει να κάνει κάτι, θα κάνει αυτό και τελείωσε… Μου αρέσει που ό,τι βάλει στο μυαλό της θα το κάνει. Δε μου ζήτησε ποτέ να τη βοηθήσω, τα έκανε όλα μόνη της» είπε τέλος για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου.

Αφροδίτη Λιάντου - Εβελίνα Παπούλια

Αφροδίτη Λιάντου - Εβελίνα Παπούλια / Φωτογραφία: NDP
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top