Εβελίνα Παπούλια: «Για πολλά χρόνια μου έλεγαν “κάνεις την Ελένη Μενεγάκη"»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή Ελένη

Για την κούκλα κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Η γη της ελιάς, τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή Ελένη.

Μετά τους Δυο Ξένους, η Εβελίνα Παπούλια έκανε πολλά και διαφορετικά πράγματα στο θέατρο και την τηλεόραση

Μετά τους Δυο Ξένους, η Εβελίνα Παπούλια έκανε πολλά και διαφορετικά πράγματα στο θέατρο και την τηλεόραση

Η ταλαντούχα ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε αρχικά, στον ρόλο της «Μαρίνας Κουντουράτου» από τη σειρά Δυο Ξένοι που την ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η Εβελίνα Παπούλια αποχαιρετά την Ντίνα Κώνστα

«Θα δω τον εαυτό μου σε κάποια επανάληψη. Θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τις χειρότερες επιλογές, ήμουν τυχερή σε αυτό. Αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, μου λέω "μπράβο" σε αρκετά σημεία. Είναι πάρα πολύ καλό γιατί είναι τόσο καλή σειρά οι Δυο ξένοι, γιατί είναι κωμωδία που γελάς. Ήταν μια σειρά που τα είχε όλα… Είναι από τους ρόλους που με έκαναν πρωταγωνίστρια. Για πολλά χρόνια μου λέγανε: “Κάνεις την Ελένη Μενεγάκη” κι έλεγα: “Όχι ρε παιδιά, δεν κάνω την Ελένη Μενεγάκη”», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Άλλο να υπάρχει ένα πάτημα σε ένα προφίλ που ήταν της μόδας εκείνη την περίοδο κι άλλο να πεις ότι μιμείσαι ή σατιρίζεις έναν άνθρωπο. Νομίζω είναι πάρα πολύ βαρύ αυτό».

Αφροδίτη Λιάντου & Εβελίνα Παπούλια θα μπορούσαν να είναι αδερφές, αντί μαμά & κόρη!

Αφροδίτη Λιάντου & Εβελίνα Παπούλια θα μπορούσαν να είναι αδερφές, αντί μαμά & κόρη! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε ακόμα και στη σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και τον ανταγωνισμό που ποτέ δεν υπήρξε ανάμεσά τους: «Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η σχέση με την κόρη μου ήταν εξαιρετικά αρμονική. Νομίζω ότι σαν άνθρωποι, σαν χαρακτήρες με την Αφροδίτη ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η αυστηρότητα εμπεριέχει έναν αυταρχισμό μέσα, εγώ δεν έχω αυτό τον αυταρχισμό όταν θα κάνω μια κριτική στην Αφροδίτη. Θα είναι μια κουβέντα που μπορεί να γίνει κι αυτό για να είναι προς όφελός της. Νιώθω ότι όταν είσαι πάρα πολύ αυστηρός ή αυταρχικός με το παιδί σου, αυτό εμπεριέχει μέσα ένα κομμάτι ανταγωνιστικότητας που σε μένα και την Αφροδίτη δεν υπάρχει.

Παπούλια: «Χωρίσαμε με τον Λιάντο και στο μήνα τα είχε φτιάξει με άλλη»

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που μου είπε και εκείνη. Μου λέει: “δεν έχω νιώσει ποτέ ανταγωνισμό και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όταν βγαίνω από την ασφάλεια του σπιτιού και νιώθω κάτι τέτοιο από κάποιον άλλο”», τόνισε η Εβελίνα Παπούλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top