Παπούλια: «Χωρίσαμε με τον Λιάντο και στο μήνα τα είχε φτιάξει με άλλη»

Το περιστατικό μετά τον χωρισμό τους

Το 1999 η Εβελίνα Παπούλια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Γιώργου Λιάντου. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία πλέον ασχολείται με την υποκριτική.

Εβελίνα Παπούλια: Η τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει «φύγει»

Οι δυο τους χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα, αλλά παραμένουν δυο καλοί φίλοι. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι ένα μήνα μετά το χωρισμό τους ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού έκανε σχέση με άλλη γυναίκα και της ζήτησε να παρέμβει για να τον βοηθήσει με την νέα του σύντροφο.

Ο Γιώργος Λιάντος με την κόρη του, Αφροδίτη/φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Λιάντος με την κόρη του, Αφροδίτη/φωτογραφία NDP

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι. Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία» είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια στο «Στούντιο 4».

Εβελίνα Παπούλια - Αφροδίτη Λιάντου: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη;

Γιώργος Λιάντος

Γιώργος Λιάντος

«Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση», πρόσθεσε η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top