Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω βρεθεί σε σχέσεις που ένιωθα ότι δε με εκτιμούν»

Τι εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια

Η γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους έξω από το Αστυνομικό Τμήμα έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Αυτή την τραγική είδηση σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τονίζοντας παράλληλα πως αν και δεν έχει νιώσει φόβο για τη ζωή της έχει βρεθεί σε σχέσεις που ένιωθε ότι δεν την εκτιμούσαν πραγματικά.

«Αυτή η αλληλουχία των γεγονότων, που δεν εκτίμησε κανείς την κατάσταση, που η κοπέλα ήταν εκεί και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το έγκλημα και αντ’ αυτού ο αστυνομικός σημειώνει το περιστατικό λες και σημειώνει παραγγελία πιτσαρίας… κι εμένα με σοκάρει. Αν είχε γίνει μία άλλη διαχείριση, η κοπέλα θα ήταν σήμερα κοντά μας. Δεν προσωποποιώ την ευθύνη μόνο στον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο. Υπάρχει μία γενική διαχείριση που σε κάνει να μην νιώθεις ασφαλής τη σήμερον ημέρα. Ο άλλος ήταν στο φυλάκιο και έγινε το περιστατικό μπροστά του», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Εμείς από την ΕΛ.ΑΣ δε ζητάμε ούτε να μας κάνει το ταξί, ούτε να μας σηκώσει τις τσάντες με τα ψώνια στο σούπερ μαρκετ, ούτε να λειτουργεί ως η προσωπική μας ασφάλεια για να νιώθουμε εμείς σημαντικοί. Ζητούμε να μας προστατεύει. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, κακοποιητική συμπεριφορά με την έννοια του να φοβάμαι για τη ζωή μου, να νιώσω ότι δεν είμαι καλά και πως κάπως πρέπει να αμυνθώ δεν έχω νιώσει. Έχει τύχει όμως να βρεθώ σε σχέσεις που ένιωθα ότι δε με εκτιμούν πραγματικά, ότι δε λαμβάνω την αγάπη, την ασφάλεια και τη στοργή που ήθελα. Δε θέλω να το εξομοιώσω με τη βία, δεν είναι το ίδιο. Δόξα τω Θεώ δεν είχα τέτοιο περιστατικό», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top