Μαρίνα Ασλάνογλου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Δημοσθένη Πέππα

Τι είπε η ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα

Για πρώτη φορά μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιό της από τον Δημοσθένη Πέππα.

Η γνωστή ηθοποιός και ο δικηγόρος παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, από όπου και κατάγεται ο δεύτερος. Το ζευγάρι προσπαθούσε για καιρό να αποκτήσει παιδί, με την ηθοποιό να έχει υποβληθεί σε περισσότερες από μια εξωσωματικές επεμβάσεις. Τελικά, την άνοιξη του 2018 απέκτησαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι σήμερα 6 ετών.

Ασλάνογλου - Πέππας: Διαζύγιο-βόμβα μετά από οκτώ χρόνια γάμου!

Μετά από 8 χρόνια γάμου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το διαζύγιό της.

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δε θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως ‘μένουμε σε διαφορετικά σπίτια’, όχι σε ‘χωριστά σπίτια’. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

O Δημοσθένης Πέππας και η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον γιο τους σε εμπορικό κέντρο / Φωτογραφία: NDP
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top