Βασίλης Ζούλιας: Κάηκε το «θησαυροφυλάκιο» του ατελιέ του

Τι είπε ο σχεδιαστής μόδας για τη φωτιά στην επιχείρησή του

Φωτιά ξέσπασε στο ατελιέ του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια, το απόγευμα της Κυριακής 31/3. Στο οίκημα που βρίσκεται επί της οδού Ακαδημίας, στο Κολωνάκι, έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Ωστόσο, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δωμάτιο του ατελιέ, το οποίο στεγάζεται στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

«Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία, όλα τα άλλα φτιάχνονται. Ήταν μια κακή στιγμή», είπε ο σχεδιαστής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο ίδιος εξήγησε στη Ζήνα Κουτσελίνη πως κάηκε χώρος περίπου 40 τ.μ από τα 700 τ.μ. της επιχείρησης. Ωστόσο, αυτό που καταστράφηκε ήταν το «θησαυροφυλάκιό» του σχεδιαστή, γιατί σ' εκείνον τον χώρο φυλάσσσονταν τα φορέματα των σόου, αυτά που στέλνονται στο εξωτερικό και όσα κομμάτια είχε φυλάξει, χωρίς να θέλει καν να τα πουλήσει.

«Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν στη Σαρωνίδα και πέρναγα μια υπέροχη μέρα κάτω από τον ήλιο», πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Ζούλιας είπε πως η Πυροσβεστική θα καταλήξει για τα αίτια της φωτιάς και πως έχει ακούσει και ο ίδιος ότι την προκάλεσε κάποιο κερί. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι το ατελιέ ήταν κλειστό, αλλά πραγματοποιούταν κάποια φωτογράφιση - κινηματογράφιση και υπήρχαν άνθρωποι.

«Η ζημιά που έγινε ήταν κυρίως συναισθηματική. Πρόκειται για ρούχα που ήταν δουλεμένα στο χέρι με πολύ κόπο. Οι μοδίστρες στεναχωρήθηκαν ακόμη και πιο πολύ από μένα», σημείωσε ο Βασίλης Ζούλιας. 

Λίγο μετά, μπήκε στη ζωντανή σύνδεση και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο σχεδιαστής κοσμημάτων, με τον οποίο διατηρούν μαζί το ατελιέ. «Η ζημιά είναι ανυπολόγιστης αξίας και δεν εννοώ συναισθηματικής. Είναι χιλιάδες εργατοώρες για να γίνουν αυτά τα ρούχα και τα κοσμήματα», σημείωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top