Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για Φαίη Σκορδά και Σέρχιο Αραούχο

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά...»

Η Φαίη Σκορδά  βρέθηκε στη Ρώμη για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μία φωτογραφία της πυροδότησε φήμες για το αν είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Ιταλία, και πραγματοποίησε και μια φωτογράφιση για εταιρεία ρούχων, που ανήκει στον διάσημο αθλητή.

O Aραούχο δημοσίευσε φωτογραφία της Φαίης και εκείνη απάντησε!

Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια πόζαρε στην Piazza Di Spagna, με τον Αραούχο να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία της στον δικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε ωστόσο,  να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια ανάρτησή της στο Instagram τονίζοντας πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή.

«Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά σε βίντεό της στα social media.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για Φαίη Σκορδά και Σέρχιο Αραούχο

Για τα όσα ακούστηκαν το σαββατοκύριακο για την προσωπική ζωή της της Φαίης Σκορδά και τις φήμες περί σχέσης με τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αραούχο, μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 1/4.

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, ότι η Φαίη είναι τόσο προσεκτική στο τι πληροφορίες δίνει για την προσωπική της ζωή που ακόμα κι αν είχε σχέση, θα έπρεπε να έχει περάσει καιρός, να το έχει πει στη μαμά της, στα παιδιά της, στον περίγυρό της και μετά θα ανέβαζε μία φωτογραφία από τη Ρώμη. Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης. Φλερτάρει τις ωραίες Ελληνίδες. Ξέρω ότι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται μόνο του και κλαίει τη μοναξιά του. Μία που ξέρω δεν ανταποκρίθηκε, αλλά κολακεύτηκε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Απλά όποιος ξέρει τη Φαίη -δεν σου λέω εγώ που τη ξέρω κι έχω κάνει παρέα- και ως τηλεθεατής, έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, δεν έχεις μάθει ποτέ για σχέση της, για να μπει στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% κι όχι απλά έτσι, “έβαλα μία φωτογραφία κι άφησα να συζητηθεί”» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top