Συγκλονίζει η Ιωάννα Σαρρή: «Αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό, έχω πάρεση Bell»

«Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση»

Απόσπασμα από την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη /Βίντεο: Happy Day

Με ένα Instagram Story η Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell.

«Λιώνει» από έρωτα η Ιωάννα Σαρρή: Η φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμπάνη

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βρήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση.  

Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου.

Γιώργος Σαμπάνης: «Σε εκείνη τη μαύρη περίοδο που δεν είχα όρεξη... »

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά.

Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας», σημείωσε το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη στη συγκλονιστική της ανάρτηση. 

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή 

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή 

Τι είναι η πάρεση Bell

Η πάρεση  Bell είναι ένα ανεξήγητο επεισόδιο μυϊκής αδυναμίας ή παράλυσης του προσώπου. Αρχίζει ξαφνικά και επιδεινώνεται σε διάστημα 48 ωρών. Η κατάσταση αυτή προκύπτει από βλάβη του νεύρου του προσώπου (το 7ο κρανιακό νεύρο). Ο πόνος και η δυσφορία εμφανίζονται συνήθως στη μία πλευρά του προσώπου ή του κεφαλιού.

Η πάρεση Bell μπορεί να πλήξει οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. Εμφανίζεται συχνότερα σε έγκυες γυναίκες και σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη, γρίπη, κρυολόγημα ή άλλη πάθηση του ανώτερου αναπνευστικού. Η πάρεση Bell επηρεάζει εξίσου τους άνδρες και τη γυναίκα. Είναι λιγότερο συχνή πριν από την ηλικία των 15 ετών ή μετά την ηλικία των 60 ετών.

Η πάρεση Bell δεν θεωρείται μόνιμη, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις δεν εξαφανίζεται. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για την παράλυση Bell- ωστόσο, η ανάρρωση αρχίζει συνήθως 2 εβδομάδες έως 6 μήνες από την έναρξη των συμπτωμάτων. Τα περισσότερα άτομα με παράλυση ανακτούν πλήρως την έκφραση του προσώπου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top