Παναγιώταρου: Μας δείχνει τις παρενέργειες στο σώμα της μετά τις ενέσεις

Η influencer ολοκληρώνει τις διαδικασίες για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Πριν από λίγες ημέρες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό της, όπως είπε.

Hot η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νυχτοπερπατήματα με αβυσσαλέο ντεκολτέ! 

Το βράδυ της Παρασκευής 29/3, η γνωστή influencer γνωστοποίησε ότι έκανε την τελευταία της ένεση και αύριο Σάββατο (30/3) θα πραγματοποιήσει την ωοληψία.

Σχίζας- Παναγιώταρου: Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι σε event αλλά ήταν δύο ξένοι

Στα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τις παρενέργειες που είχε στο σώμα της, μετά την θεραπεία με τις ενέσεις. 

«Τελευταία ημέρα θεραπείας, τελευταία ένεση, τελειώνει όλη αυτή η διαδικασία που σου περιγράφω τις τελευταίες ημέρες. Αύριο έχω την ωοληψία. Ήταν μία διαδρομή ευχάριστη, περίεργη, με τα σκαμπανεβάσματα της. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα και το ολοκλήρωσα όλο αυτό. Κάποιες από σας μου είχατε πει ότι δεν πρηστήκατε καθόλου. Άλλες πάλι ήσασταν στην κατάσταση που είμαι εγώ σήμερα. Έχει πρηστεί η κοιλιά μου από τις ενέσεις. Εγώ λίγο άγχος για αύριο και εύχομαι να βγουν πολλά πολλά αυγουλακια», ακούγεται να λέει στα Instagram Stories της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η κοιλιά της πρήστηκε μετά τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η κοιλιά της πρήστηκε μετά τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top