Σχίζας- Παναγιώταρου: Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι σε event αλλά ήταν δύο ξένοι

«Δεν το ήξερα καν ότι θα ήταν εδώ. Δε μιλήσαμε, είπαμε μόνο ένα γεια»

Στάθης Σχίζας- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Tι είπαν για τη συνάντησή τους σε event όπου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι/ βίντεο Breakfast@Star

Στο ίδιο event βρέθηκαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Ωστόσο, οι πρώην σύντροφοι έμοιαζαν δύο ξένοι μεταξύ τους.

«Δεν μπήκαμε μαζί με την Αλεξάνδρα μαζί. Καθόταν η κοπέλα κι έτυχε να έρθω κι εγώ πάνω κάτω την ίδια ώρα. Εννοείται και χαιρετηθήκαμε; Γιατί να μην χαιρετηθούμε; Εχθροί είμαστε; Στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας στο Breakfast@Star.

Στάθης Σχίζας: «Όταν χωρίζεις δε σημαίνει ότι παύεις να αγαπάς τον άλλον»

«Δεν το ήξερα καν ότι θα ήταν εδώ, αλλά επειδή έχει περάσει και πολύς καιρός κι έχει κλείσει οριστικά αυτό το θέμα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα το να συνυπάρχουμε σε έναν χώρο, έστω και τυχαία», τοποθετήθηκε με τη σειρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν αυτό «σημάδι της μοίρας».

Παναγιώταρου για δήλωση Σχίζα: «Αισθάνθηκα αμηχανία-Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια»

«Άσε τη μοίρα στη θέση της, μια χαρά είναι εκεί που κάθεται», σχολίασε. Η ίδια είπε πως δε μίλησαν καθόλου με τον Στάθη Σχίζα και πως είπαν μόνο ένα γεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top