Τσιμτσιλή για Σκαφιδά: «Κάτι θέλει να πει, που δεν το λέει ξεκάθαρα»

«Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια», δήλωσε χθες η ηθοποιός

Τις δηλώσεις της Γιούλικας Σκαφιδά στην εκπομπή «Ελένη» για την προσωπική της ζωή, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 27/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ του Happy Day.

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Γιούλικα Σκαφιδά χθες.

«Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

«Που δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια – και μπράβο της – στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου», κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top