Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Δείτε τη συνέντευξη της Γιούλικας Σκαφίδα στην εκπομπή «Ελένη»

Ο γιος της, που θα πάρει το όνομα «Άγγελος», γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου και η ηθοποιός μιλώντας γι’ αυτόν λάμπει από χαρά κι ευτυχία. Ο λόγος για τη Γιούλικα Σκαφίδα, η οποία απάντησε στις φήμες για το αν είναι μονογονεϊκή οικογένεια. 

Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον γιο της

«Αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη, γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία» ανέφερε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

«Είμαι καλά που έγινε τώρα, δε νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα – θέλω κι άλλα φυσικά – έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δε νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ…» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Γιούλικα Σκαφιδά: Mε τον 3,5 μηνών γιο της στο πλατό

Στη συνέχεια, απάντησε πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή. «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου.

Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω σε όλα με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και ο,τιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τι διαφορετικό μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top