Γιούλικα Σκαφιδά: Mε τον 3,5 μηνών γιο της στο πλατό

«Η απόφαση της μητρότητας ήταν πολύ συνειδητή, δεν έτυχε»

Όσα είπε για τον νεογέννητο γιο της η Γιούλικα Σκαφιδά- βίντεο Το Πρωινό

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και πήγε στο πλατό, συνοδευόμενη από τον τρεισήμισι μηνών γιο της, όπως αποκάλυψε.

Οι Ψυχοκόρες σε βραδινή έξοδο - Δείτε φωτογραφίες

«Το έχω φέρει εδώ, είναι ήσυχο, δε σας έχει ενοχλήσει. Κλαίει μόνο όταν θέλει να φάει. Τρώει καλά. Θηλάζω και δίνω και έτοιμο γάλα. Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου. Ήθελα πολύ να γίνω μανούλα. Η απόφαση ήταν πολύ συνειδητή, δεν έτυχε. Το μεθόδευσα να γίνει και ήμουν έτοιμη για όλα. Τελικά, δεν είναι τόσο δύσκολα, όσο είχα ακούσει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Γιούλικα Σκαφιδά εκμυστηρεύτηκε μάλιστα, πως νιώθει ότι ξεκουράζεται τώρα που μένει στο σπίτι με το παιδί και δεν τρέχει λόγω των απαιτητικών υποχρεώσεων της δουλειάς της. 

«Έχω όλα τα κλισέ της νέας μαμάς. Το έχω ταρακουνήσει γιατί μια φορά πέρασαν 5 δευτερόλεπτα και νόμιζα πως δεν ανέπνεε, το έχω βγάλει έξω με δύο μπουφάν για να μην κρυώνει. Έχω έννοια να τα κάνω σωστά, αν έχει φάει, τι θέλει, αλλά είναι ήσυχο και έχουμε μια ωραία συνεργασία», περιέγραψε.

Δεν είμαι πολύ cool μαμά, αλλά όσο μεγαλώνει θα το βρούμε. Είναι μια σχέση που χτίζεται, τώρα τον μαθαίνω

Όσο για τα όνειρα που κάνει για το μέλλον του γιου της, αποκάλυψε πως μετά την τελευταία επίσκεψη στην παιδίατρο σκέφτεται αν θα γίνει μπασκετμπολίστας, καθώς ο μικρούλης είναι πολύ πιο ψηλός από τον μέσο όρο των μωρών σε αυτή την ηλικία. «Αστειεύομαι φυσικά, ας κάνει ό,τι θέλει, να είναι ευτυχισμένο. Εγώ θα του δώσω ό,τι εφόδια μπορώ και θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έλεγαν και σε μένα οι γονείς μου: να γίνει ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top