Λουκία Παπαδάκη: Η απόφαση να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της και η «Λάμψη»

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4»

Τη Λουκία Παπαδάκη υποδέχτηκαν στην παρέα του «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, μετά το διαζύγιο με τον τότε σύζυγό της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. 

Λουκία Παπαδάκη: «Θα έκανα τρίτο γάμο»

«Μου φαινόταν ηρωικό, ακατόρθωτο, δεν ξέρω πώς το έκανα. Στο δικό μου το μυαλό ήταν τερατώδες. Όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο. Το να το κάνω ταυτόχρονα δε γινόταν. Είναι τρομακτικό να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο. Ήμουν μόνη μου λόγω συνθηκών. Δεν μπορούσε να αναβληθεί ο θάνατος των γονιών μου», είπε η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (26/03). 

«Δεν φοβάμαι να πάρω αποφάσεις, μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου από ένστικτο. Όταν αφήνεις το ένστικτό σου να σε οδηγεί, αποκτάς και μία μαγική ικανότητα να βλέπεις το μέλλον όταν αφήνεις το ένστικτό σου να σε οδηγεί», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε άλλο σημείο αν η πραγματικότητα στη θρυλική «Λάμψη» ήταν αυτή που ξέρουμε, τόνισε: «Ναι, τουλάχιστον αυτό που έβλεπα και ζούσα εγώ ήταν όπως το βλέπαμε. Υπήρχαν άνθρωποι που συνδέθηκα πολύ μέσα στα χρόνια και βρισκόμασταν και μετά. Δυστυχώς δεν είναι στη ζωή 2-3 άνθρωποι»

«Ο Χρήστος Πολίτης δεν ψεύδεται»: Τον στηρίζει πρώην συμπρωταγωνίστριά του

Ενώ για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς από πρωταγωνιστές της σειράς, δήλωσε: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά, διότι ήταν προσωπικές θέσεις και συναισθήματα ενός ανθρώπου άλλου που δεν είχαν μπει στη διαδικασία της καθημερινότητάς μας. Η Λάμψη κράτησε 15 χρόνια, εγώ έπαιξα 11 χρόνια. Όταν έκλεισε για μένα ο κύκλος και ερμηνευτικά και η υπόθεση, τότε έφυγα. Ήταν πρωτόγνωρο και ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση γενικά, μιλάμε για έναν πλανήτη που δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό. Είναι τρομακτικές οι αλλαγές». 

«Όταν κλείνει ένα κύκλος δεν τον κουβαλάω μέσα μου», ξεκαθάρισε η Λουκία Παπαδάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top