Χατζηστεφανή: Η σχέση με τον σύζυγό της και το υπέροχο σπίτι στο Λονδίνο

H επιχειρηματίας-συγγραφέας διαθέτει ένα αριστοκρατικό minimal σπίτι

Μαρία Χατζηστεφανή

Η Μαρία Χατζηστεφανή έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dragon's Den» του ΑΝΤ1 ωστόσο η ίδια είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς.

H επιχειρηματίας μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την επαγγελματική της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η CEO του Rodial Group σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και έπειτα έκανε σπουδές στις ΗΠΑ στο Πανεπιστήμιο Columbia ενώ αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο και δούλεψε για τράπεζα επενδύσεων. Στο Λονδίνο όπου και ζει εργάστηκε ως beauty editor μέχρι το 1999 όταν και ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών Rodial, με το brand να είναι διαθέσιμο σήμερα σε 35 χώρες παγκοσμίως.

Είναι παντρεμένη με τον Στρατή Χατζηστεφανή και έχουν αποκτήσει δυο γιους. Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς γνωρίζονται από όταν σπούδαζαν. 

Εκτός από σύντροφοι στη ζωή, συνεργάζονται και επαγγελματικά, καθώς εκείνος είναι συνιδιοκτήτης και οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Rodial. Επίσης, είναιμέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς στην Ουκρανία.

Η Μαρία Χατζηστεφανή, προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαρία Χατζηστεφανή: Το αριστοκρατικό σπίτι της στο Λονδίνο

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έχει δημοσιεύσει αρκετά videos μέσα από το αριστοκρατικό σπίτι της! Στον χώρο κυριαρχούν οι γκρι αποχρώσεις και το χρώμα του πάγου. Ο μεγάλος γκρι καναπές, το fluffy χαλί και η τραπεζαρία δεσπόζουν στο σαλόνι, το οποίο έχει minimal αισθητική και ελάχιστα έπιπλα.

Μερικά βάζα με λουλούδια συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού που θυμίζει παλάτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top