Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή της Καινούργιου

Δείτε την απάντηση της παρυσιάστριας

Η Τάνια Τσανακλίδου παραδέχτηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου ότι δεν θέλει να τους μιλήσει.

Η γνωστή ερμηνεύτρια είπε συγκεκριμένα: «Δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές, γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δε μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας τα λέω έτσι φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ ότι η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό, είναι για τα κανάλια σας».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω μιλήσει προσωπικά με την κα Τσανακλίδου και είναι μία φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το είδος των εκπομπών και δίκιο έχει αν θέλετε τη γνώμη μου, γιατί αναγκαστικά αυτή η ώρα που είναι -και όλες οι εκπομπές που παίζουν αυτή την ώρα- κάνουν κουτσομπολιό.

Κι αν με ρωτάτε, κι εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής, και της δικιάς μας, και στου Λιάγκα, και στη Μπάρκα, και στου Σαββατοκύριακου αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας».

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν το ξέρει κανένας, τον άλλο μήνα θα δικαστώ»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει ποίηση και στο θέατρο πάω, και γενικότερα έχω μία άλλη φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω ζητήσει μία συνέντευξη και μου απάντησαν αρνητικά λόγω του είδους της εκπομπής, τονίζοντάς μου παρόλα αυτά ότι με εκτιμούν και με συμπαθούν. Ήταν ευγενέστατη με τη δημοσιογράφο. Πας εκεί, σου λέει για έναν στίχο του Χριστιανόπουλου και ξαφνικά λες για τη Eurovision…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top