Nίκος Ρόκκος: H πρώην σύζυγος και μητέρα της κόρης τους για την απώλειά του

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Ήταν ξαφνικό, αναπάντεχο»

Nίκος Ρόκκος: Όσα είπε η πρώην σύζυγος και μητέρα της κόρης τους για την απώλειά του- βίντεο Happy Day

Η Γιάννα Φαφαλιού, η πρώην σύζυγος του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, μίλησε για την ξαφνική απώλεια του, τον περασμένο Ιανουάριο. Το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί μια κόρη, η οποία είναι σήμερα 14 ετών.

Νίκος Ρόκκος: Η αντίδραση της κόρης του, όταν έμαθε για τον θάνατό του

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι και κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της κόρης της, λέγοντας χαρακτηριστικά στο Happy Day: «Kάθε θάνατος, κάθε απώλεια είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα, ειδικά όταν έχεις ένα παιδί σ' αυτήν την ηλικία της εφηβείας. Μας συγκλόνισε όλους. Όντως περάσαμε πολύ δύσκολα. Ήταν ξαφνικό, ήταν αναπάντεχο. Τι να πω; H ζωή συνεχίζεται και πορευόμαστε και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κάθε απώλεια. Δε θα ντραπώ να πω πως οι παιδοψυχολόγοι βοηθούν πάρα πολύ». 

Η κόρη μου είναι ένα τυχερό παιδί που έχει δεχθεί πολλή αγάπη

Η Γιάννα Φαφαλιού έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδώρου, με πολιτικό γάμο και το ερχόμενο καλοκαίρι θα κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο. «Παρόλο που έλεγα πως εγώ δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ ποτέ κι εκείνος το ίδιο, μας προέκυψε πολύ γρήγορα η απόφαση», σημείωσε.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε σε διασκευή σε dance mix παλαιότετρες επιτυχίες της Πέγκυς Ζήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top