Γιαννάτου: «Όταν πήρα το παιδί μου αγκαλιά δεν ένιωσα κάτι συγκλονιστικό»

Η μητρότητα κι οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρκέλας Γιαννάτου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά Η Μάγισσα αλλά και στη μητρότητα.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Το ιδιαίτερο όνομα της κόρης της κι οι δυσκολίες

Φέτος ο ρόλος της διαφέρει πολύ από τον προηγούμενό της στις Άγριες Μέλισσες, κάτι που τη χαροποίησε ιδιαίτερα. «Θα ήθελα κάθε φορά αυτό που κάνω να είναι διαφορετικό από το προηγούμενο, ήμουν χαρούμενη που δεν είχε σχέση με τη Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες», είπε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ερχομό της κόρης της όπως είπε άλλαξε ριζικά τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα συναισθήματά της όταν την πρωτοκράτησε στην αγκαλιά της. 

Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Θα σε ερωτευόμουν για πλάκα»

«Επειδή μου είχαν πει ότι με το που το βλέπεις συμβαίνει κάτι κοσμοϊστορικό, δε συνέβη και άρχισα να αγχώνομαι ότι κάτι δεν πάω καλά. Είχα άγχος πώς να την κρατήσω. Χαρούμενη ήμουν πολύ αλλά με τον καιρό άρχισα να νιώθω αυτό που άκουγα από άλλες μαμάδες. Έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μου, κυρίως στο θέμα ύπνου», αποκάλυψε. 

Φέτος, η Μαρκέλα Γιαννάτου υποδύεται στη σειρά Η Μάγισσα τη «Γερακίνα»

Φέτος, η Μαρκέλα Γιαννάτου υποδύεται στη σειρά Η Μάγισσα τη «Γερακίνα»

Για το πώς είναι η καθημερινότητα μίας single μητέρας, η Μαρκέλλα Γιαννάτου εξήγησε: «Είχα δυσκολία στο να καταλάβω σε αυτή τη συνθήκη πώς θα λειτουργήσω αλλά τα βγάζω πέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top