Λίζα Δουκακάρου: «Στον δεύτερο μου σύζυγο βρήκα έναν άνθρωπο να ακουμπήσω»

Η σπάνια συνέντευξη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας στο «Στούντιο 4»

Για τη δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισε να δώσει στον έρωτα έξι χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό του πρώτου της συζύγου, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 59 ετών, μίλησε η Λίζα Δουκακάρου. Θυμίζουμε πως η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τον Παντελή Οικονόμου κι έκτοτε πορεύονται μαζί στη ζωή.  

Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου

Συγκεκριμένα η Λίζα Δουκακάρου, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξομολογήθηκε, καλεσμένη στο Στούντιο 4: «Ο γάμος μου με τον Παντελή είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Φυσικά και το βλέπω ως δεύτερη ευκαιρία. Όταν περάσεις από καταστάσεις που είναι όντως σκληρές, δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι όταν σου συμβαίνει κάτι και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία. Δεν το αντιλαμβάνεσαι εξαρχής, βρίσκεις καταρχήν έναν καλό άνθρωπο. Στον δεύτερο μου σύζυγο βρήκα έναν άνθρωπο να ακουμπήσω. Ήταν ειδικές οι συνθήκες… Και λόγω χαρακτήρα. Δεν ήμουν ποτέ πολύ κοινωνική, την αγαπώ αυτή τη δουλειά αλλά ήμουν πάντα αποτραβηγμένη. Δεν έφταιγε που δούλευα 20 ώρες, αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μου». 

Λίζα Δουκακάρου: «Δεν πίστευα καθόλου ότι θα ξαναπαντρευόμουν»

«Όσο μεγαλώνεις είναι δύσκολο να αφήσεις ανθρώπους να έρθουν κοντά σου και εσύ να πας κοντά τους. Είναι πιο πολύτιμο όταν το κατορθώσεις», συμπλήρωσε στη σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top