Λίζα Δουκακάρου: «Δεν πίστευα καθόλου ότι θα ξαναπαντρευόμουν»​​​​​​​

Μίλησε για τη μητέρα της αλλά και τον σύζυγό της

Η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου μίλησε για όλα στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσούρο.

Λίζα Δουκακάρου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Πώς είναι σήμερα;

«Έκανα για 17 χρόνια το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Είχα συνηθίσει να δουλεύω βράδυ, είμαι νυχτερινός τύπος» είπε η δημοσιογράφος. Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια, ποτέ δεν της έλειψε το κοσμικό «έξω». 

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, είχε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα, τα οποία όμως μάθαινε αργότερα. «Ήταν να κάνουμε μια διπλή εκπομπή και ο συνάδελφος έλεγε "όχι θα την κάνω μόνος μου". Τελικά την έκανε, αλλά δε μου λέει κάτι αυτό». 

Αναφερόμενη στον χαμό της μητέρας της, η γνωστή δημοσιογράφος είπε «η μητέρα μου μου λέιπει πολύ. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της και μέναμε πολλά χρόνια μαζί». 

«Πριν από δύο χρόνια ξαναπαντρεύτηκα. Στον γάμο μου έλειπε πολύ η μητέρα μου, αλλά χάρηκα που είχε προλάβει να γνωρίσει τον Παντελή. Υπήρχε συμπάθεια και "έφυγε" καθησυχασμένη ότι δε θα είμαι μόνη μου».

Παντρεύτηκε η Λίζα Δουκακάρου – Φωτογραφίες και video από το γαμήλιο πάρτι

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η Λίνα Δουκακάρου είπε ότι την κέρδισε το γεγονός ότι ο Παντελής δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. «Επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος» είπε.

«Μετά την απώλεια του συζύγου μου δεν πίστευα ότι θα ξαναπαντρευτώ» είπε η δημοσιογράφος. «Δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top