Παντρεύτηκε η Λίζα Δουκακάρου – Φωτογραφίες και video από το γαμήλιο πάρτι

Μυστική τελετή στην Εκάλη με λίγους καλούς συγγενείς και φίλους

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παντελή Οικονόμου, παντρεύτηκε η Λίζα Δουκακάρου.

Η δημοσιογράφος που επί πολλά χρόνια παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στo Μega, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Παρασκευή στην Εκάλη, παρουσία λίγων στενών συγγενών και φίλων.

H Λίζα Δουκακάρου με τη Νατάσα Ράγιου και τον σύζυγό της

Το Μυστήριο έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τόσο η Λίζα Δουκακάρου όσο και ο σύζυγός της είναι χαμηλών τόνων, κρατώντας καλά φυλαγμένη την προσωπική τους ζωή.

Νατάσα Ράγιου και Λίζα Δουκακάρου

Η αποκάλυψη του γάμου έγινε μέσω των social media, όπου είδαμε τη Λίζα Δουκακάρου νύφη, αλλα και πλάνα από το γαμήλιο πάρτι, όπου η δημοσιογράφος χόρεψε με την ψυχή της. Η καλή της φίλη, Νατάσα Ράγιου, η οποία έδωσε «το παρών» στον γάμο, δεν έκρυψε την ευτυχία της για τη χαρά της Λίζας Δουκακάρου, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες αλλά και video.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την δημοσιογράφο, καθώς στο παρελθόν ήταν παντρεμένη επί 22 χρόνια με τον Στέλιο Εμβαλωμένο.
Ωστόσο η μοίρα έπαιξε στο ζευγάρι ένα άσχημο παιχνίδι, καθώς πριν από 6 χρόνια ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top