Μικρούτσικος: «Η Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της κι αποδείχθηκαν... χρυσά»

Η άποψή του για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast@Star

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, περνώντας από «κόσκινο» τους παρουσιαστές και κάνοντας το σχόλιό του για την παρουσία του στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

«Όταν μιλάω, να μη μιλάς»: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Το θέμα είναι μέσα από την τηλεόραση να δείχνουμε την κοινωνία αλλά όχι διαστρεβλωμένη. Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι, υπάρχει όμως μια τάση στην εκπομπή να πεταχτούν και να μη με αφήσουν να ολοκληρώσω αυτήν τη σχέση μου με τον τηλεθεατή», δήλωσε αρχικά.

Τις τελευταίες δύο τηλεοπτικές σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμμετέχει στην εκπομπή Super Κατερίνα

Τις τελευταίες δύο τηλεοπτικές σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμμετέχει στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα στην εκπομπή, υπάρχει κι η γλυκιά αποχώρηση, όπως γίνεται τελευταία. Φεύγω από το πλατό, για να μη φτάσω στο σημείο να φωνάξω σε τέτοιο βαθμό που θα στεναχωρηθώ όταν με δω μετά. Γιατί να φορέσω ακουστικό; Εγώ είμαι ο τύπος που βοηθάει στα θέματα της εκπομπής», επεσήμανε ο παρουσιαστής. 

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω»

«Πιο κοντά σε μένα από τις πρωινές εκπομπές είναι αυτή του Λιάγκα. Βγαίνει και τη "χτυπάει" την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα και η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές γίνεται πολύ εύστοχα. Δε μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο», παραδέχτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε από «κόσκινο» τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε από «κόσκινο» τα τηλεοπτικά πρόσωπα

«Στην τηλεόραση, όταν λες ότι θα κάνεις μια εκπομπή, πρέπει να ξέρεις τι εκπομπή θα είναι αυτή, τι δυνατότητες έχει και να μην το κάνεις… φασόν, με βάση ό,τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό θέλει δουλειά και κέφι», απάντησε σε ερώτηση για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Ο Τσουρός έχει δυνατότητες, αν κι έχω την εικόνα του περισσότερο μέσα από την εκπομπή της Γερμανού παρά μέσα από τη δική του. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάρα πολύ καλή, δεν το συζητάω, αλλά φέτος δεν την έπιασε δημιουργική τρέλα. Ξενέρωτο, δούλεψαν την εκπομπή γραφειοκρατικά», πρόσθεσε. 

«Θες να με κάνεις ρεζίλι;» - Η Καινούργιου πέταξε το ακουστικό και έφυγε!

«Η Ελένη Μενεγάκη δε βλέπει τον εαυτό της σε άλλη ζώνη. Είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες με πολύ μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση, κλώσησε τα αβγά της κι αποδείχθηκαν… χρυσά», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top