Ετεοκλής για Χατζίδου: «Η μικρή είδε να παίρνει ασθενοφόρο τη μαμά της»

«Νιώθω ευλογημένος», είπε στην κοπή πίτας του Star ο παρουσιαστής

Στην κοπή πίτας του Star το βράδυ της Πέμπτης 14/3, ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε το «παρών» μόνος και φανερά στεναχωρημένος, αφού η σύζυγός του και συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή Breakfast@Star Ελένη Χατζίδου, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής είπε στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη πως η Ελένη Χατζίδου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο χέρι και τον αυχένα της.

ετεοκλής

«Στεναχωριέμαι που πονάει, αλλά με την αγωγή θα γίνει καλά. Ευτυχώς, γλιτώσαμε τα χειρότερα, δε θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο» είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι η κόρη τους, Μελίτα, στεναχωρήθηκε πολύ.

 

«Η μικρή έζησε όλο το ατύχημα της μαμάς της. Είδε τους ανθρώπους να την παίρνουν και να τη βάζουν στο ασθενοφόρο. Ωστόσο, τα παιδιά παραδειγματίζονται από τις πράξεις των γονέων και υπάρχει το μήνυμα για το πώς χειριζόμαστε τις καταστάσεις και ότι αν υπάρχει ένα ατύχημα, ο δρόμος είναι το νοσοκομείο, εκεί είναι η ασφάλειά μας», δήλωσε στο star.gr 

Για το Breakfast@Star ο Ετεοκλής είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που πάει καλά η δουλειά όλων των παιδιών που εργάζονται καθημερινά μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ πρόσθεσε πως νιώθει ήδη ότι έχει κερδίσει το φλουρί με όλα όσα έχει στη ζωή του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top