«Συγκινούμαι όταν θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα αγκαλιά τον γιο μου»

Τα τρυφερά λόγια του Μάνου Πυροβολάκη για τα παιδιά του

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη ο Μάνος Πυροβολάκης μίλησε για την οικογένειά του, περιγράφοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βίωσε, όταν γεννήθηκαν τα παιδιά του.

«Οι ανάγκες για τα παιδιά σου και την οικογένειά σου είναι πρώτες και αυτό δεν μπορείς να το διαπραγματευτείς. Συγκινούμαι όταν θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα αγκαλιά τον γιο μου. Ακόμα και τώρα που το λέω συγκινούμαι. Το δεύτερο παιδί που ήρθε στην οικογένεια, την ‘έδεσε’ και βρήκαμε όλοι τον ρόλο μας. Αν ήμουν νέος θα έκανα και άλλα παιδιά», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Ελένη».

Το 2017, ο Μάνος Πυροβολάκης τραγούδησε στη συναυλία - αφιερωμα στον Μανώλη Ρασούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το 2017, ο Μάνος Πυροβολάκης τραγούδησε στη συναυλία - αφιερωμα στον Μανώλη Ρασούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο σημείο παρομοίασε τους τραγουδιστές με μετοχές, εξηγώντας πως η αξία τους ανεβοκατεβαίνει συνέχεια. «Δεν γράφω μουσική όταν βιώνω ένα έντονο συναίσθημα. Ένα καλό τραγούδι δε θα πάει σιγουρά καλά, όμως είναι ωραίο να το έχεις στο θηκάρι σου. Οι τραγουδιστές είμαστε σαν τις μετοχές. Η αξία μας ανεβοκατεβαίνει συνέχεια στο “χρηματιστήριο μουσικής”. Είναι δύσκολο να πεις “θέλω να αμειφθώ τόσο γιατί αξίζω”. Δεν είμαι πολύ καλός στις διαπραγματεύσεις, θα με ρίξουν αν το χειριστώ εγώ, αλλά δεν πειράζει», τόνισε ο Μάνος Πυροβολάκης. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top