Σοφία Περίδη: Ποια είναι η κόρη του Ορφέα Περίδη που «σαρώνει» στο Tik Tok

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media

Η Σοφία Περίδη είναι η κόρη του γνωστού καλλιτέχνη Ορφέα Περίδη και της φλαουτίστριας Ηλιάνας Μιχοπούλου.

Έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της και ασχολείται με τα social media, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στo Tik Tok με κάθε της βίντεο να συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες views.

@sofia_peridi Χρόνια μας πολλά 🌸 Να δίνουμε και παίρνουμε αγάπη απλόχερα 💗 #womansday #happywomansday #αγαπη ♬ Idea 10 - Gibran Alcocer

Το μότο της είναι το celebrate life, λατρεύει το φαγητό, το ευ ζην, και τα ταξίδια. Μέσα από τους λογαριασμούς της συστήνεται ως ψηφιακός δημιουργός, video και content creator.

@sofia_peridi Μία μέρα στα 26 🌸 #vlog #βλογκ #adayinmylife #dailyvlog #fyp #foryou #foryoupage #fy #μπεςφοργιουγαμω #sofiaperidi ♬ original sound - ur mom <3

Η Σοφία επίσης είναι fashion icon και προσέχει πολύ την εμφάνισή της.

Η Σοφία Περίδη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών, «Γεώργιας Θεοδοσιάσης» το 2020. Πριν δυο χρόνια μάλιστα συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Μύθοι του Αισώπου» σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ έχει και κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Όμως η καλλιτεχνική της φλέβα υπάρχει και στο τραγούδι! Πρόσφατα συμμετείχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του Ορφέα Περίδη, ο οποίος έχει τίτλο “Τρόκο τροκ” και είναι αφιερωμένος στα παιδιά. Και παρότι δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική, η Σοφία Περίδη ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια του δίσκου και εντυπωσιάζει με τη φωνή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top