Ανδρομάχη για Λιβάνη: «Τον ζηλεύω - Δε με νοιάζει τι είχε με τη Μαριαλένα»

«Είναι όμορφο το αγόρι μου. Ζηλεύω» είπε

Βίντεο από το Happy Day

Στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο κανάλι του στο YouTube μίλησε η Ανδρομάχη η οποία φυσικά και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη.

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη: Επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά τη σχέση τους!

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον Κοψιάλη για τον ομορφότερο Έλληνα τραγουδιστή και απάντησε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Είναι όμορφο το αγόρι μου. Ζηλεύω, δεν είναι φυσιολογικό; Υπήρξε μία που ήταν υπερβολικά διαχυτική και την κερνούσα υποβρύχια για να χαλαρώσει και το πήρε το μήνυμα».

ανδρομαχη λιβανης

«Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη, ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια. Μέχρι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ μας, έτρεφε φιλικά αισθήματα. Έκανε την πρώτη κίνηση όταν μου είπε ότι με είδε στον ύπνο σου. Δεν παίζει beef με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν ξέρω καν τι είχαν και δεν με νοιάζει κιόλας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Ανδρομάχη για την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, η τραγουδίστρια διανύει τον 5o μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top