Ίαν Στρατής: Αποκαλύπτει τι τον γοήτευσε στη Μαίρη Συνατσάκη

«Όταν ήρθε στη ζωή μου η Ολίβια, βίωσα τα πιο έντονα συναισθήματα»

Δείτε τη συνέντευξη του Ίαν Στρατή στο Happy Day 

Είναι υπερταλαντούχος και ο κόσμος τον έμαθε από τη συμμετοχή του στο X-Factor, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει. Αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε ζευγάρι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο J2US.

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Με έχει βοηθήσει αρκετά»

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! μίλησε με τρυφερότητα και θαυμασμό για τη Μαίρη Συνατσάκη και την κόρη τους, Ολίβια.

Μαίρη Συνατσάκη: Η Ολίβια «εισέβαλε» στην κουζίνα και έφερε τα πάνω κάτω

Στιγμές ευτυχίας βιώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής με την κόρη τους, Ολίβια

Στιγμές ευτυχίας βιώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής με την κόρη τους, Ολίβια

Αρχικά αποκάλυψε πώς κατάφερε να τον κερδίσει ο χώρος της υποκριτικής: «Η υποκριτική με κέρδισε στην πορεία των χρόνων. Στην αρχή σνόμπαρα λίγο τους τραγουδιστές που συμμετείχαν στα μιούζικαλ. Την πρώτη φορά που ανέβηκα όμως στη σκηνή, στην Εβίτα με τη Νάντια Μπουλέ, και είδα όλη αυτή τη διαδικασία, κατάλαβα τη μαγεία του θεάτρου και της υποκριτικής».

Για τη Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε ότι είναι πολύ δοτική με τους ανθρώπους που αγαπάει κι αυτό ήταν που τον γοήτευσε σε εκείνη. «Αυτό που με γοήτευσε στη Μαίρη Συνατσάκη είναι η αγάπη της. Εκείνο που θαυμάζω απεριόριστα στη Μαίρη είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στην αγάπη που μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο. Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά». 

Αναφερόμενος στη μοναδική σχέση που έχει με τη μικρή Ολίβια, εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτή τη σχέση ή τουλάχιστον εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα. Όταν ήρθε στη ζωή μου η Ολίβια, βίωσα τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω νιώσει ποτέ στον υπέρτατο βαθμό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top