Μαρία Πρωτόπαππα: «Δε νιώθω άνετα όταν με αποκαλούν "Μαρίνα", ντρέπομαι»

Η Μαρίνα του Σασμού αποκαλύπτει τι της δίνει τη μεγαλύτερη χαρά

Η συνέντευξη της Μαρίας Πρωτόπαππα στο Happy Day

Η Μαρία Πρωτόπαππα μίλησε για τον ρόλο της «Μαρίνας» στη σειρά του Alpha, Σασμός, που προβάλλεται για τρίτη σεζόν, τη σχέση της με το χρήμα, την οικογένειά της και την καθημερινότητά της.

H Μαρία Πρωτόπαππα στον ρόλο της Μαρίνας στον «Σασμό»

H Μαρία Πρωτόπαππα στον ρόλο της Μαρίνας στον «Σασμό»

Αποκάλυψε δε, ότι δεν της αρέσει να τη φωνάζουν «Μαρίνα» στον δρόμο, γιατί ντρέπεται.

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ηλικία, η μοναχική ζωή και ο Σασμός

H Μαρία Πρωτόπαππα στον ρόλο της Μαρίνας στον «Σασμό»

H Μαρία Πρωτόπαππα στον ρόλο της Μαρίνας στον «Σασμό»

«Το ότι είναι κάτι δοκιμασμένο (σ.σ η σειρά) μου δίνει πολύ μεγάλη ησυχία. Η Μαρίνα με τον Αντώνη δεν έχουν έναν νεανικό έρωτα, αλλά έχουν φτιάξει τη δική τους όαση. Έχουν αποδεχθεί ο ένας τον άλλον, τις ιδιοσυγκρασίες της και τις ιδιαιτερότητες, το πώς πορεύεται ο καθένας στη ζωή του. Ξέρουν ότι αυτόν τον χρόνο που έχουν μαζί, τον χρειάζονται για να ευχαριστιούνται και τη ζωή», είπε στην εκπομπή Happy Day για τη σχέση της τηλεοπτικής Μαρίνας με τον Αντώνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που τη συγκίνησαν. «Κάποιες γυναίκες που είχαν κοινές εμπειρίες, το να βλέπιουν αυτό, τους έκανε καλό», εξήγησε.

Δε μου αρέσει πολύ να με αποκαλούν "Μαρίνα", ντρέπομαι. Δε νιώθω πολύ άνετα

Tον ελεύθερό της χρόνο η Μαρία Πρωτόπαππα επιλέγει να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της«Αυτό μου δίνει χαρά, τη μεγαλύτερη», εξομολογήθηκε. Όσο για τη σχέση της με τα χρήματα, αποκάλυψε πως ο μπαμπάς ήταν λογιστής κι έτσι προσέχει πολύ σε σχέση με τα έσοδα.«Αλλά θα έκανα πολύ καλύτερο χειρισμό στα οικονομικά για κάποιον άλλον. Στον εαυτό μου δεν είμαι πολύ καλή, δεν τα καταφέρνω, αλλά εντάξει έχω βοήθεια πια», είπε.

Ο περιορισμένος χρόνος της δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό της, όπως θα ήθελε. «Κοιτάω κάποια πράγματα για την υγεία μου, αλλά σίγουρα πάντα κάτι αφήνω πίσω», εξομολογήθηκε, λέγοντας πως τα τελευταία χρόνια υπήρξε υπερβολική με τη δουλειά και πως δε λέει "όχι", δε σταματά μέχρι να εξαντληθεί.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν διαβάζει τις κριτικές, είπε πως ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να το κάνει, σε σχέση κυρίως με το θέατρο. «Όταν είμαι σε μια δημιουργική διαδικασία, μπορεί να με βοηθήσει το να δω τις δυσμενείς κριτικές. Εγώ βλέπω σε όλα τα αρνητικά, πάντα κάτι που είναι αλήθεια. Όπως και στα θετικά», σημείωσε.

«Έχει τύχει να παίξω σε άδειο θέατρο. Μια Τσικνοπέμπτη θυμάμαι, ήταν πολύ λίγοι άνθρωποι και εμείς πάνω στη σκηνή ήμασταν δύο. Ήμασταν τόσο κοντά…εμείς πάνω, εκείνοι κάτω, που ήθελα να τους πω… “ρε παιδιά δεν πάμε για κανένα τσίπουρο;”», εξομολογήθηκε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top