Ζωή Παπαδοπούλου: Το μήνυμα για τη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη

«Πίστεψέ με, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας!»

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα, μετά τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων.

τέμπη

Δύο αμαξοστοιχίες, μια επιβατική και μια εμπορική συγκρούστηκαν μετωπικά στα Τέμπη, στις 23/2/2023 - Eurokinissi

Ένα από τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσακλίδου, η οποία, όπως έγινε γνωστό, ήταν μαθήτρια της Ζωής Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο γεμάτο από φωτογραφίες της 23χρονης κοπέλας, το οποίο συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Η Αγάπη. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου. Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το “Μινοράκι”, τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό. Μπήκε όμως στο πιο “ασφαλές μέσο”, στο τρένο των Τεμπών και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της. Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου» έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top