Σταύρος Νικολαΐδης: «Είχαμε τρεις αποβολές, οι δύο στον πέμπτο μήνα»

«Ήταν πολλές οι βραδιές που με έπαιρναν τα δάκρυα - Ήταν κοριτσάκια»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη δύσκολη περίοδο μετά τις αποβολές της συζύγου του - βίντεο από  εκπομπή της ΕΡΤ «Μπαμπά-δες»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν με τη σύζυγό του, Γιώτα Ζαρμακούπη, μετά τις αποβολές που είχε, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους. 

Σταύρος Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί»

«Είχαμε τρεις αποβολές, οι δύο στον πέμπτο μήνα της κύησης. Η γυναίκα δεν το ξεπερνάει ποτέ αυτό. Ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει η γυναίκα μου, άσχετα αν είναι κάπου σε ένα ντουλαπάκι κλεισμένο. Τα δικά μας παιδιά δε γεννήθηκαν καν νεκρά… έσπαγε ο σάκος κι έφευγαν τα υγρά. Τα παιδιά ήταν μια χαρά, οπότε η γυναίκα μου μπήκε κι έκανε δύο τοκετούς, ξέροντας ότι θα γεννήσει. Μέχρι να πάει να γεννήσει, δεν είχε πεθάνει το παιδί. Είναι τραγικό αυτό για μια μητέρα, αν το σκεφτείς, ότι μπαίνει για δύο γέννες ξέροντας ότι δε θα έχει παιδί. Η τρίτη αποβολή έγινε νωρίς, ήταν παλίνδρομη κύηση, αλλά μαζί με τα άλλα δύο, μας χτύπησε κι αυτό», περιέγραψε ο ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μπαμπά-δες».

«Προσπαθούσαμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, νομίζοντας πως ο άλλος το περνάει πιο βαριά από εμάς. Ήταν πολλές οι βραδιές που καθόμουν μόνος μου και με έπαιρναν τα δάκρυα και έλεγα πώς θα ήταν να είχα ένα κοριτσάκι εδώ. Ήμουν και κολλημένος με τα κοριτσάκια τότε. Ήταν κοριτσάκια τα όσα χάσαμε», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Σταύρος Νικολαϊδης: Το τρυφερό βίντεο για την 9η επέτειο γάμου

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Θάνο. Ο ηθοποιός επισήμανε βέβαια πως τον γιο του, δεν τον αλλάζει «ούτε με 100 κοριτσάκια».

«Με τη γυναίκα μου, αυτό που λέγαμε πάντα είναι πως είχαμε τόση αγάπη μεταξύ μας, που κοντεύαμε να σκάσουμε και θέλαμε να τη διοχετεύσουμε σε ένα τρίτο άτομο. Όταν ξεκινάς και μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και κάποια στιγμή σου κόβεται σε τόσο μεγάλο μήνα, είναι σοκ», κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top