Σταύρος Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί»

O ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τους γονείς του

Ο Σταύρος Νικολαΐδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του προβλήθηκε στο Happy Day.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε για τους γονείς του: «Ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν, δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο».

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αντίθετα για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια. Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω».

«Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν “τώρα εσένα γιατί σε πήραν;, θα σε πληρώνουν;” και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός» συμπλήρωσε επίσης ο ηθοποιός μιλώντας στον Τάσο Ιορδανίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top