Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού: Μπαμπάς θα γίνει ο Dj Stephan

Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

Δείτε όσα είχε πει η Έλενα Τσαγκρινού στο Happy Day

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan.

Έλενα Τσαγκρινού: Aποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος της με τον DJ Stephan

Γονείς θα γίνουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan

Γονείς θα γίνουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια ανεβάζοντας ένα βίντεο από το υπερηχογράφημα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για το ζευγάρι αφού η Έλενα «έχασε» ένα μωράκι.

Τσαγκρινού μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη: «Eλπίζουμε να έρθει ένα παιδάκι»


«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι . Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της.

 


Η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Από το πρώτο κιόλας διάστημα της σχέσης τους αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Τον Ιούλιο του 2023 ο τράπερ έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του σε κλαμπ στον Πειραιά μπροστά σε πλήθος κόσμου.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephan (@djstephan__)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top