Μουτάφη: H άψογη σχέση με την πρώην σύζυγο και τις κόρες του άντρα της

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά»

Ελισάβετ Μουτάφη για τη σχέση που έχει με την πρώην σύζυγο και τις κόρες του άντρα της, Μάνου Νιφλή/ βίντεο Ant1

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο σύζυγός της, Μάνος Νιφλής, μιλώντας για τη γνωριμία τους, τον γάμο τους, αλλά και την επαγγελματική τους ζωή. 

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι ο έρωτας μεταξύ τους αναπτύχθηκε με την πρώτη ματιά ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει αναπτύξει με τις κόρες του συζύγου της.

Ελισάβετ Μουτάφη για Μάνο Νιφλή: «Μείναμε μαζί από το πρώτο βράδυ!»

«Δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί από τους γονείς ξεκινάει, και από μένα, η σχέση, αυτό που θα δημιουργηθεί στο κεφάλι των παιδιών και η εικόνα για έναν καινούργιο άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους. Με τη Μαρία, τη μητέρα τον κοριτσιών, μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, «θάβουμε» τον Μάνο και τέτοια! Πλάκα κάνω! Θέλω να πω όμως ότι μιλάμε, πίνουμε καφέ και έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό οφείλεται, ξεκινώντας, στη Μαρία και σε μένα και στον Μάνο, άρα αυτό περνάει και στα παιδιά», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν στη Σαντορίνη, τον Σεπτέμβριο του 2018/ NDP

Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν στη Σαντορίνη, τον Σεπτέμβριο του 2018/ NDP

«Εγώ έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά», πρόσθεσε.

«Έχω πάρει το ΟΚ και από τον πατέρα τους, ο οποίος είναι λίγο πιο ενοχικός απέναντι στα κορίτσια του, αλλά έχω το ελεύθερο και από τη μητέρα τους. Μάλιστα μια φίλη συνάδελφος, που είναι σε μια αντίστοιχη θέση, μου είπε “μιλάς με τη μαμά των κοριτσιών έτσι στο τηλέφωνο;” και της απάντησα “ναι’’. Ήμασταν όμως και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, για να το λέμε και αυτό, γιατί παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top