«Όλ@ ίσα»: Πώς σχολιάζουν οι επώνυμοι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Τι έγραψαν στα social media Μουτσινάς, Σωτηροπούλου, Φουρέιρα

Δείτε σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Iστορική ημέρα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα η 15η Φεβρουαρίου καθώς στη Βουλή υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Συνολικά ψήφισαν 254 βουλευτές. Επί της αρχής «ναι» ψήφισαν 175, «όχι» 77 και «παρών» 2. Αποχές υπήρξαν από τη Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ απών ήταν ο Παύλος Πολάκης

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο Breakfast

Παρόντες στα θεωρεία της Βουλής παρακολουθώντας την ψηφοφορία από κοντά ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όπως κι ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου. Ήταν εξάλλου ανάμεσα στους celebrities που μέσα από τη στάση ζωής τους και τον δημόσιο λόγο τους βοήθησαν σημαντικά στην ορατότητα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Εκπρόσωποι της εγχώριας σόουμπιζ, μέσα από τα social media, θέλησαν να μοιραστούν τα δικά τους μηνύματα στηρίζοντας το νομοσχέδιο.

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, θέλησε να δείξει τη χαρά της για την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου. Η ποπ σταρ έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα κι έχει αγκαλιάσε τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα ήταν του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου. «Σήμερα μπαίνει τέλος στην ανισότητα, στον φόβο, στον χλευασμό, στο μίσος, στην ηλιθιότητα…. Ναι στο νομοσχέδιο και στην αγάπη», έγραψε ο σύζυγος της Δανάης Μιχαλάκη.  

Ο Νίκος Μουτσινάς πόσταρε βίντεο αναφέροντας ότι η ισότητα νίκησε τον σκοταδισμό

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε έξω από τη Βουλή, αναρτώντας βίντεο και γράφοντας: «Ευτυχία, δικαιοσύνη».

Η Λένα Παπαληγούρα δημοσίευσε φωτογραφία-σκίτσο με ένα υπέροχο μήνυμα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top