Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο Breakfast

Συγκινημένος ο γνωστός δημιουργός μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Breakfast@Star

Στα θεωρεία της Βουλής βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης κι ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, που πολλές φορές έχουν μιλήσει και διεκδικήσει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου»

Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο που καθιερώνει τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε τηλεφωνικά στο Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε τηλεφωνικά στο Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Καπουτζίδης βγήκε στον «αέρα» του Breakfast@Star και βαθιά συγκινημένος μίλησε για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δεν μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση», ανέφερε αρχικά. 

Καπουτζίδης: «Γιατί καλέσατε έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένος;»

Μιλώντας για την αντίδραση που είχε όταν μίλησε με τους γονείς του, είπε: «Όταν άκουσα τη φωνή της μητέρας μου, της είπα "Ευχαριστώ που με κάνατε αυτόν τον άνθρωπο"», με τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Star να δακρύζουν! «Ονειρεύομαι έναν κόσμο που κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση, που κανένας γονιός δε θα ντραπεί, δε θα φοβηθεί για αυτό που είναι το παιδί του. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά κι η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα, δεν έχει φύλο», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ευχαριστώντας τους δικούς του ανθρώπους που του στάθηκαν. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στα θεωρεία της βουλής

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στα θεωρεία της βουλής

«Σήμερα θέλω να συγκεντρωθούμε στη χαρά κι όχι στο μίσος», συμπλήρωσε, ευχαριστώντας τον Ετεοκλή Παύλου, την Ελένη Χατζίδου και την εκπομπή για τη στήριξή τους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top