Σεφερλής: Τηλεφώνησε στον Γιώργο Λαμπάτο και του πρότεινε να παίξουν μαζί!

«Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα»

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε ότι ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και όσα είπαν στην επικοινωνία τους.

«Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι σας ζητώ συγγνώμη και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Μου είπε ότι να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή.

Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε ότι μισό λεπτό έχω κάνει να σου προτείνω. Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει κα να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος για την πρόταση που του έκανε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο. Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι έναν άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Γιώργος Λαμπάτος: Η αποκάλυψη για τον Μάρκο Σεφερλή – «Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα»

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στο T-live: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άλλον πλανήτη, έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μου, όπως καταλαβαίνετε. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Το μυαλό μου έφτανε μέχρι ότι θα έκανε την ανάκληση της δικαστικής απόφασης. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εσάς όπου και του ζήτησα συγγνώμη, μας φέρατε πολύ κοντά ώστε να ενωθούν τα χέρια μας. Αμέσως μετά, ο Μάρκος Σεφερλής με πήρε τηλέφωνο. Έμεινα άναυδος, δεν το πίστευα. Μου είπε ότι θα κάνει την ανάκληση και τον ευχαρίστησα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος περιέγραψε πώς ο Μάρκος Σεφερλής του έκανε πρόταση για δουλειά. «Είμαι πολύ χαρούμενος, νομίζω ότι όλα τα πράγματα αλλάζουν γύρω μου. Περιμένω με μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις καρδιές μας», είπε στο T-live.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top