Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα, έγινε 20 ετών - Μαζί στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τα γενέθλιά της με τη μαμά και τις φίλες της

Σήμερα έχει τα γενέθλιά της η Μελίνα Νικολαΐδη και γίνεται 20 χρόνων!

Η Δέσποινα Βανδή δεν γινόταν να μην είναι δίπλα στην κόρη της στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική και είναι ο δεύτερος χρόνος της στη σχολή του Λονδίνου.

Δέσποινα Βανδή: Στο Λονδίνο παρέα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Η ίδια, ωστόσο έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες μοιράζοντας τον χρόνο της στην Ελλάδα και την Αγγλία. Άλλες φορές επιστρέφει η ίδια στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά της αλλά και τον σύντροφό της, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη κι άλλες φορές - όπως συνέβη τώρα με την Δέσποινα Βανδή και τις φίλες της - τα αγαπημένα της άτομα την επισκέπτονται εκεί.

@desp1navandiofficial London!!!! @melina @nefelikoutas @emmeleiaa ♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

H μαμά Δέσποινα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της με φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά όπου μαζί με τις φίλες της Μελίνας είχαν βγει για φαγητό σε εστιατόριο του Λονδίνου. 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το δείπνο τους και ευχήθηκε στην κόρη της: «Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρόνια στη ζωή μου και την έλουσε με φως!».

Η χαρά δεν κρυβόταν από το πρόσωπο της 20χρονης Μελίνας, η οποία ήταν απαστράπτουσα μέσα στο μαύρο στενό sleeveless midi φόρεμά της και τις μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top