Χατζίδου για Μικρούτσικο - Καινούργιου: «Την προσέβαλε στον αέρα!»

Όσα είπε η παρουσιάστρια του Breakfast@Star για την on air κόντρα

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την ενόχλησή της για την on air αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην επίθεση που εξαπέλυσε η Κατερίνα Καινούργιου προς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Το περιστατικό συνέβη το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα

Ελένη Χατζίδου: «Είναι δυνατόν; Έφυγα από το μαγαζί!»

«Ακούγοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δε συμφωνώ καθόλου με αυτό που έκανε. Ένιωσα άβολα. Προσπάθησε να βάλει στον αέρα την παρουσιάστρια στη θέση της και να της πει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star

«Αν είναι κάποιος να σε βάλει στη θέση σου και να σε σταματήσει, επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό ή τηλεοπτικό, έχεις τον αρχισυντάκτη στο αυτί. Θα σου ουρλιάξει λίγο παραπάνω να σταματήσεις. Ήταν άσχημο», τόνισε η παρουσιάστρια. 

Ελένη Χατζίδου: «Μα δεν είναι η δουλειά σου να βρίζεις!»

«Ξέρουμε όλοι ότι ο Ανδρέας δεν έχει ακουστικό, λέει πάντα αυτό που θέλει έτσι όπως το σκέφτεται», επισήμανε η Λιλή Πυράκη στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ της εκπομπής, με την Ελένη Χατζίδου να της απαντάει: «Δε χρειάζεται να έχεις ακουστικό για να μην προσβάλλεις και δεν πρέπει να τα λέμε όλα πάντα. Την προσέβαλε, παιδιά. Της είπε στον αέρα ότι άλλα λες και άλλα κάνεις… πες εκεί κάτι πιο ήπιο και πες της τα στο break».

«Της έβαλε χέρι στον αέρα, γίνεται αυτό το πράγμα; Εγώ θα ένιωθα πολύ άσχημα αν κάποιος από εσάς μου το έκανε ποτέ αυτό. Επειδή δηλαδή έχουμε συνηθίσει να το κάνει αυτό ο Μικρούτσικος στην Κατερίνα, θα λέμε ότι δεν πειράζει;», κατέληξε στο σχόλιό της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top