Ελένη Χατζίδου: «Είναι δυνατόν; Έφυγα από το μαγαζί!»

Η αποκάλυψη με αφορμή τα πανέρια στο πρόσωπο της Καλλιμάνη

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Για τη συνεργασία της με νυχτερινό κέντρο την οποία αναγκάστηκε να διακόψει, μίλησε η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star.  

Ιουλία Καλλιμάνη: Εκνευρίστηκε όταν της πέταξαν πανέρια στο πρόσωπο

Με αφορμή το περιστατικό με τα πανέρια στο πρόσωπο της Ιουλίας Καλλιμάνη που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επίπληξη που δέχθηκε στο παρελθόν από γνωστό επιχειρηματία, όταν ζήτησε από θαμώνα να είναι πιο προσεκτικός με τα λουλούδια που της πετούσε στην πίστα.

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τα... πανέρια!

«Υπήρχε θαμώνας σε ένα μαγαζί, τότε που δεν υπήρχαν βίντεο για να δείξει κανείς την αντίδραση του τραγουδιστή, αλλά ήθελε να τη δει ο ίδιος, ο οποίος ερχόταν κάθε φορά και τους "έλουζε" όλους στα λουλούδια. Επί της ουσίας, αυτός "κρατούσε" το μαγαζί με τα χρήματα που έδινε, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει», περίεγραψε αρχικά. 

Ελένη Χατζίδου: «Μα δεν είναι η δουλειά σου να βρίζεις!»

«Πετούσε σε όλους τους τραγουδιστές τα λουλούδια στα μούτρα και κανένας δε μιλούσε, δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό. Μου πετάει κι εμένα μια, δύο, τρεις… την τρίτη φορά του λέω από το μικρόφωνο: σας παρακαλώ, στα πόδια, γιατί θα χτυπήσουμε», συνέχισε στην περιγραφή της.

«Και με φωνάζει ο επιχειρηματίας και μου κάνει εμένα επίπληξη ότι είναι ο καλός πελάτης του μαγαζιού και πώς τόλμησα εγώ να κάνω αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνεις… έφυγα από το μαγαζί», αποκάλυψε. 

«Είναι δυνατόν; Αντί να κάτσεις να τα πεις στον άλλο, τα λες σε μένα; Και δε μιλούσα εκ του ασφαλούς, να έχω κάποιον μπάρμπα από πίσω να στέλνει. Δε δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ο άλλος το κάνει πραγματικά για να γελάσει», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top